Logo

LT Design uit Keerbergen is een autoriteit geworden op vlak van het organiseren van evenementen in België en zelfs buiten de landsgrenzen

BEZOEK ONS

Page : OVER ONS

Share

OVER ONS

Organiseren van evenementen was nog nooit zo eenvoudig

LT Design uit Keerbergen is een autoriteit geworden op vlak van het organiseren van evenementen in België en zelfs buiten de landsgrenzen. Of het nu gaat om een trouwfeest, privéfeest, bedrijfsfeest, openbaar evenement, conferenties, beurzen, het feest is pas compleet met de goede technische ondersteuning. 

Troeven

Als het op feesten en evenementen aankomt, hebben Bart en Jeroen reeds een stevige reputatie opgebouwd met heel wat praktijkervaring. Zij weten wat er nodig is om een stevig feestje te bouwen. Hun professionalisme staat het persoonlijk contact niet in de weg. Zij zijn de gezichten die u zowel tijdens de kennismaking als voor, tijdens én na uw evenement zult herkennen. LT Design is immers geen groot en onpersoonlijk evenementenbureau, maar een kleine firma waarbij persoonlijk contact écht centraal staat, zo heeft u nooit te maken met een tussenpersoon. Wie u aan de lijn krijgt, zal ook uw volledige evenement onder handen nemen en u begeleiden tijdens het gehele project.

Wij staan voor kwaliteit, eenvoud in organisatie en een goede service zonder zorgen voor de klant. Kortom: we hebben een groot hart voor uw evenement. De zaakvoerder is licht- en geluidstechnieker en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als PA-technieker.  Voor het huren van klank- en lichtmateriaal weet hij u steeds het beste advies te geven. Hij is tevens uw aanspreekpunt bij vragen.

Particuliere feesten

Voor al uw particuliere feesten thuis, zoals trouwfeesten, communies, of gewoon een fijne gelegenheid onder vrienden of familie, kunt u licht- of geluidsinstallaties huren met alle technische toebehoren erbij. Zo heeft LT Design onder andere fuifsets, mengpanelen en beamers ter beschikking.

Bedrijfsfeesten

Maar ook voor het organiseren van evenementen in de professionele sfeer bent u bij LT Design natuurlijk aan het juiste adres, of dit nu in België of elders in Europa is. Voor het huren van licht, geluid- en videoapparatuur van uw bedrijfsfeesten en andere evenementen zoals personeelsfeest of conferentie tot zelfs theaterproducties krijgt u steeds kwaliteitsvol materiaal dat uw evenement naar het hoogste niveau zal tillen. Bovendien is het mogelijk om special effects te voorzien voor zaalshows. Voor meer informatie hieromtrent kan u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hierbij zorgt LT Design dat alles zo vlot mogelijk verloop. Maak uzelf geen zorgen over bijvoorbeeld het transport, de installatie en de afbraak van de muziekinstallaties. Zelfs voor de bediening kunt u rekenen op de professionele technici van LT Design. Op aanvraag kunnen wij een team ter plaatse sturen die uw project van A tot Z gaan ondersteunen.

Neem contact op

Heeft u toch nog verdere vragen voor LT Design, wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen of wilt u gewoon eens brainstormen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen!