Logo

LT Design uit Keerbergen is een autoriteit geworden op vlak van het organiseren van evenementen in België en zelfs buiten de landsgrenzen

BEZOEK ONS

Page : PARTICULIER

Share

PARTICULIER

Professionele aanpak voor particuliere feesten

Voor particuliere feesten in België bent u hier aan het juiste adres. Wilt u een spetterend verjaardagsfeest geven met alles erop en eraan? Of wilt u van uw bruiloft, jubileum of communiefeest een onvergetelijk gebeuren maken? LT Design organiseert het privéfeest van uw dromen. Wij doen de technische ondersteuning van uw corporate event!

Zorgeloos feesten

Wie denkt dat enkel bedrijven beroep doen op evenementenbureaus, is verkeerd. Er zijn namelijk heel wat particulieren die deze professionals inschakelen om een feest te organiseren. Bruiloften, verjaardagen, communies, huwelijksverjaardagen en andere feestelijkheden behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ze zorgen ervoor dat alles op wieltjes loopt, zodat u zelf volop van deze speciale dag kan genieten!

Neem contact op

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor particuliere feesten kunt u contact opnemen met LT Design. Plant u een bedrijfsfeest? Ook dan hebben we speciale formules voor u.